Skisser

Eftersom det var röd dag i tisdag har inte den här veckan varit särskilt lång men ändå är det så grymt skönt med helg. Har mest suttit och skissat hela dagen till ett av projekten vi håller på med på skolan. Kursen heter design av samverkande system (DASS) och är en projektkurs där vi allihopa håller på med ett stort projekt tillsammans. Projektet heter SATIN och är egentligen ett forskningsprojekt som drivs ”på riktigt” och går ut på att bygga en plattform för att icke programmeringskunniga människor ska kunna utveckla egna mobilappar.

Vår del i det hela består i att ta fram en designspecifikation som beskriver hur hela miljön och ”programmeringsspråket” som ska användas ska se ut och fungera. Vi jobbar alltså mer eller mindre bara med det visuella som slutanvändaren kommer att se och använda sig av. Har som sagt suttit och skissat mer eller mindre hela dagen vilket är kul men betydligt mer krävande och komplicerat än vad det låter!

Skisser till projektet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>