Redovisning psykologi

Igår var en fullsmockad dag. Först redovisning av psykologiprojekter, sedan workshop med projektet på den andra kursen och sedan ytterligare en workshop/användartestning angående en annan del av projektet.

Redovisningen gick iaf bara bra! Vi hade tryckt upp stora vetenskapliga posters som vi satt upp i ljusgården i beteendevetarhuset och när folk gick förbi berättade vi för dem vad vi hade gjort och vad vi kommit fram till. Det var en rolig variant som omväxling till klassiska redovisningar, plus att det var rätt trevligt att gå omkring och mingla och titta på dom andra gruppernas postrar.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>