IDag12

Äntligen är det dags för årets höjdpunkt! Vår egen arbetsmarknadsdag IDag är definitivt inget man som ID-student vill missa eftersom det är här man träffar alla på programmet, har en trevlig dag ihop, får lyssna på intressanta företag som man blir peppad av och en gammal ID-student som kommer med en massa matnyttiga råd inför arbetslivet till oss som fortfarande pluggar. Är på vårt kårhus Origo och minglar runt med alla andra förväntansfulla studenter nu och inväntar precis första företaget. Får skriva mer imorn om både IDag och sittningen som kommer vara ikväll (INatt).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>