Hej då år 4

Nu har jag äntligen gjort klart alla uppgifter för den här terminen. Skrev nämligen klart hemtentan i morse så resten av dagen har jag kunnat ligga däckad av min förkylning med gott samvete. Ja, jag har nämligen dragit på mig en rejäl dunderförkylning såhär lagom till terminsavslutet, ni vet den där klassiska som alltid kommer då man efter en stressig och intensiv period helt plötsligt slappnar av. Men den här veckan är jag ledig så timingen hade iaf inte kunnat vara bättre. Börjar sommarjobba på måndag så då ska jag se till att vara pigg och kry igen!

Dagens självporträtt

Dagens självporträtt

Bara för att jag inte har så mycket för mig tänkte jag bjuda på dagens självporträtt. Som ni tydligt ser på bilden är mitt huvud fyllt av klibbiga substanser som dessutom har en tendens att vilja komma ut men jag är rätt nöjd och glad ändå. Jag inser däremot mina begränsningar och måste nog öva på det här med att rita med musplattan i sängliggande läge.

2 kommentarer till “Hej då år 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>