Söndagspyssel

Igår var det otroligt fint väder vilket resulterade i att jag och T tog en lång promenad längs älven, runt lite i centrum och sedan hemåt igen. Under denna tur gick vi bland annat förbi konstnärsshoppen och det visade sig att både jag och T hade gått runt och tänkt på det här med pärlplattor en längre tid. Sagt och gjort så köpte vi oss ett startkit med photo pearls som innehöll 15000 pärlor i 30 olika färger, plattor att bygga på och programvara för att konvertera om vanliga fotografier till pärlmönster.

 

Satsen med pärlor

Startkit med pärlor i deverse färger

Egentligen var vi bara ute efter pärlorna och byggplattorna men eftersom det fanns så många bra färger i paketet kändes det ändå bättre att köpa det istället för att köpa vanliga pärlor i en massa lösa påsar. Så idag har vi ägnat större delen av dagen åt att lägga pärlplattor. Resultatet har än så länge blivit sex stycken glasunderlägg med Super Mario-tema + en extra Yoshi. De svarta pärlorna är redan slut så imorn på lunchen blir det att springa förbi konstnärsshoppen och köpa fler!

 

Yoshi gjort av pärlorYoshi klar att strykas

 

Glasunderlägg med Super Mario-tema

Våra nya glasunderlägg. Saknas dock en röd baby-Yoshi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>