Dag 1

Idag var första dagen på sommarjobbet! Känns sjukt roligt och än så länge har det gått suveränt. Jobbar tillsammans med en annan sommarjobbade med att göra en hemsida. Den ska göras i Umbraco och vi ska göra alltifrån layout till kodning. Jag har iaf haft en riktigt bra första dag på jobbet och jag är säker på att det kommer fortsätta vara en bra sommar!

Ikväll har jag dessutom varit och tränat för första gången på två veckor. Eftersom vårt varmvatten är avstängt ett par dagar får vi under tiden gå in gratis på badhuset för att kunna duscha och då ingår även bad och gym. Jag lyckades därför dra med mig min kära vän Y på ett träningspass vilket var väldigt roligt. Det var däremot väldigt tydligt att jag både har varit kass på att träna de senaste tre månaderna och att jag dessutom varit sjuk men det ska det bli ändring på nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>