Intervjuad på jobbet

Tredje dagen på sommarjobbet är nu avklarad och idag var det besök från InfoTech Umeå som stod på dagordningen. Alla vi 14 sommarjobbare samlades för fotografering till tidningen och jag och två till blev intervjuade angående sommarjobbet. Även A som är ansvarig för Acino Academy (alltså Acinos satsning på studenter i form av sommarjobb, delaktighet i kurser samt exjobb) blev intervjuad om själva upplägget och varför de har beslutat att satsa så hårt på studenter. Kul var det iallafall så någon gång nästa vecka publiceras artikeln på InfoTech Umeås hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>