Glad midsommar

Det har varit en lugn och skön midsommarafton för mig idag. Eftersom varken jag eller T orkat planera eller styra upp något har vi bara umgåtts med varandra i det otroligt fina vädret. Vi tog bussen ner på stan där vi åt mjukglass och köpte kycklinglår som vi sedan tog med oss bort till Bölesholmarna. Där slog vi oss ner på en filt, åt kycklingen till lunch varefter jag somnade i solen.

image

Efter att ha gått hem igen satte vi oss ute på gården och grillade och hade det trevligt i kvällssolen. Även ett gäng studenter firade midsommar på vår gård vilket innebar att vi fick skön musik till middagen vilket var trevligt. Kvällen har sedan avslutats med jordgubbar, glass och champagne till Tyskland-grekland-matchen och därefter skräckfilmen Hostel som nu är i full gång. Hoppas alla ni andra haft en minst lika bra midsommarafton som jag!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>