Testning och träning

Idag hade vi återigen en föreläsning på jobbet då vi fick besök av ”en av Sveriges bästa testare” som de andra på kontoret kallade honom. Han jobbar nämligen med att testa system under utvecklingen för att hitta buggar och fel för att dessa ska kunna åtgärdas innan produkten levereras till kunden. Det var intressant att lyssna på men det lät inte som något för mig. Nog för att det skulle kunna vara lustigt att kunna säga till folk att man jobbar med att försöka krascha system men där kändes det som om det roliga tog slut.

För bara en liten stund sedan kom jag dessutom hem från min första löptur sen min vansinnesförkylning härom veckan. Det gick rätt segt och efter den sista backen tog det emot något så fruktansvärt i benen men jag tog mig hela vägen runt trots att det dessutom spöregnade hela vägen.

image

Vattenpärlor som fastnat i träningsbyxorna under löpturen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>