Inomhuspicknick på Acino

Ikväll var det egentligen tänkt att vi på Acino skulle ha kubbmästerskap och picknick som sommaravslutning för dom som snart ska gå på semester. Tyvärr var vädret inge vidare så det fick bli en inomhuspicknick på kontoret istället med några improviserade tävlingar istället. Vi var indelade i tre lag och grenarna bestod i en session av gåtor, ett försök i att bygga det högsta tornet av spagetti och marshmallows och en musik-quiz.

Jag hade förstås tänkt ta lite kort på vårt fantastiska bygge i gren två men det verkar som om min telefon (en HTC Desire S) har fått spunk och vägrar starta kameran. Har testat starta om telefonen och allt möjligt men varken den ordinarie kamera-appen eller någon annan kamera-app fungerar (eftersom dom enda använder sig av samma sorts intent förmodligen) så det fick bli ett ytterst tråkigt och bildlöst blogginlägg ikväll. Ska göra en backup på alla mina filer och i värsta fall göra en fabriksåterställning för att se om det löser problemet så fort jag har tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>