Nytt projekt på jobbet

Det har varit lite bloggtorka på senaste tiden vilket till största delen beror på att jag inte gjort så mycket fräsiga grejer och dessutom är medvetet sparsam med personliga händelsen här på bloggen. Jag är iaf tillbaka på jobbet (sedan drygt en vecka tillbaka) där jag och A har fått ett nytt projekt. Vet inte riktigt hur mycket jag får säga om projektet i sig så därför känner jag att det är bäst att ligga lite lågt med att skrika ut det över internet. Kan däremot avslöja att det rör sig om en androidapp och att jag är huvudansvarig för gränssnittet (förståss) medan A gräver ner sig i kod kod kod.

Än så länge har jag inte hunnit implementera så mycket utan till största delen skissat mockups för att beskriva själva upplägget och strukturen i appen och än så länge tycker jag att designen känns bra. Snabbt och lättanvänt är (inte helt oväntat) mina ledord.

 

Avslutade kvällen med att göra  denna. Bara för skojs skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>