Nyårsnaglar

Hade kanske varit mer passande att posta det här innan nyår men vad tusan. Här är mina naglar så här några dagar efter nyårsafton.

En svart bas av nr 275 från Kiko (2 lager) toppat med Only Gold for Me från Sephora.

Svarta naglar med guldglitter

 

Svart nagellack från Kiko (nr 275) och guldglittrigt nagellack från Sephora (Only Gold for Me)

Det svarta lacket har jag köpt i Spanien och det guldglittriga fick jag av Tor för drygt 2 år sen när han kom hem från LA. Är därav inte säker på om nåt av dom går att få tag på i Sverige (det guldiga vet jag inte ens om det fortfarande säljs).

Nagellacket från Kiko tycker jag är riktigt bra. Det här är det enda jag har testat så jag vet inte om det gäller deras lack generellt, men med 2 appliceringar täcker det riktigt bra och det sitter länge (bilderna är tagna 3 dagar efter applicering). Lacket från Sephora är väl däremot ingen höjdare. Det sitter bra men det hade gärna fått vara mer glitter i det. Som en kan se på den undre bilden är det ett ordentligt skikt med väldigt lite glitter längst upp i flaskan vilket gör att det inte är helt lätt att få till så pass mycket glitter som jag har på bilden ovan. När en väl lyckas blir det snyggt, men det är rätt meckigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>