Om mig

Jag heter Lisa Ring och har precis avslutat fjärde året på civilingenjörsprogrammet i Interaktion & Design vid Umeå universitet. Förutom att jag älskar min utbildning och tillbringar stora delar av min tid i skolan är även träning, fika och vänner en viktig del av min vardag. Som person är jag glad och ordningsam och jag inbillar mig även att jag är ganska lättsam att ha att göra med.

Eftersom bloggen är tänkt att vara en lite mer levande variant av en portfolio kommer den främst att handla om min vardag i skolan, på eventuella jobb och om projekt jag hittar på under min fritid men som är mer eller mindre kopplade till min utbildning. Men självklart kommer jag även att dela med mig av sådant som jag tycker är allmänt inspirerande och totalt irrelevanta inlägg om min fritid kommer säkerligen också att förekomma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>